Del campo al plato. Los circuitos de producción y distribución de alimentos

Del campo al plato. Los circuitos de producción y distribución de alimentos
Xavier Montagut i Esther Vivas
Xarxa de Consum Solidari
Editorial Icaria

Avui, el sistema de producció, distribució i consum d’aliments, al llarg de tota la cadena del camp al plat, està sotmès a una alta concentració empresarial, arrelat en una lògica capitalista que avant­posa els interessos econòmics de les multinacionals del sector a les nostres necessitats alimentàries i al medi ambient. Béns com l’aigua, les llavors, la terra… han estat privatitzats i convertits en moneda de canvi a mercè del millor postor. Amb aquest llibre volem mostrar la cara oculta d’aquest sistema agro­alimentari: els seus actors, impactes, les cau­ses de la crisi alimen­tària i assenyalar les alternatives plantejades des de diferents mo­viments socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s